trainingen & workshops

Mijn trainingen en workshops zijn een goed middel om in korte tijd, samen met collega’s of vakgenoten, onder deskundige begeleiding te leren. De ontwikkelingen in document management en recordsmanagement brengen ingrijpende veranderingen voor organisaties en medewerkers met zich mee. Taken en rollen veranderen. Nieuwe systemen vragen om andere werkwijzen.

Natuurlijk staan de werkwijze van de organisatie en de eigen ervaringen centraal in mijn trainingen en workshops. Praktische toepasbaarheid van de resultaten staat voorop. Zo kan er bijvoorbeeld in een training of workshop ook gewerkt worden aan het samen opstellen van een archiveringsstrategie of -plan. Conform relevante kwaliteitsnormen, wet- en regelgeving.

Ook verzorg ik in samenwerking met GO-Opleidingen (Voorburg) incompany- en open-inschrijving trainingen, waarbij de invulling en duur van het programma naar de wens van de opdrachtgever kan worden aangepast.

Cursus recordsmanagement en governance in SharePoint 2013-16 en SharePoint Online (Office 365)

Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van werken met recordsmanagement in SharePoint? Wat zijn de valkuilen bij implementatie daarvan? Wat moet ik weten van de belangrijkste recordsmanagement functionaliteiten van dit platform? Zaakgericht werken met SharePoint? Hoe zit het met certificering cf. NEN2082? Hoe richt ik tijdig en zorgvuldig governance in voor het werken met recordsmanagement in SharePoint?

  • Via GO-Opleidingen, Voorburg
  • Tweedaagse cursus met open inschrijving
  • Cursusdata:  3 en 17 november 2017;
  • Meer info over cursus-inhoud en aanmelden via GO-Opleidingen
  • ook zeer goed effectief in te zetten als in-company cursus

Uit de evaluaties: ‘Mijn ogen zijn geopend!’, ‘Zeer veel inhoudelijke kennis!’, ‘Veel goede extra onderbouwing o.a. met links’, ‘Zeer goed toepasbaar binnen de organisatie waar ik werkzaam ben’, ‘Cursus van hoog niveau door deskundig docent’, ‘Goed en duidelijk gebracht’.

Cursus e-mail archivering in de praktijk

Leer hoe een e-mail archiverings strategie te formuleren voor uw organisatie met de (technische en functionele) oplossingen die bij uw processen passen.

  • Via GO-Opleidingen, Voorburg
  • Eendaagse cursus met open inschrijving
  • Cursusdatum:   6 oktober 2017
  • Meer info over cursus-inhoud en aanmelden via GO-Opleidingen
  • evt. ook als in-company cursus

Veranderen is vaak moeilijk, of lastig. Voor hen die verandering toch enthousiast tegemoet treden, is begeleiding door middel van training of workshops een zinvolle bijdrage aan het succes van de recordsmanagers van morgen!

Eric Burger is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs