projectmanagement

Het managen en uitvoeren van projecten rond digitaal recordsmanagement vraagt specifieke vaardigheden en kennis. Sleephaak met touwOm uw compliance vereisten en risico’s van verlies of niet tijdige beschikbaarheid van informatie te kunnen verbinden met de processen en doelstellingen van uw organisatie of bedrijf. En om effectieve communicatie tussen de verschillende betrokken disciplines en functieniveaus te realiseren.

Mijn projectaanpak is praktisch maar degelijk: tijdigheid, helderheid over projectdoelen, een bedrijfsmatige en multidisciplinaire aanpak, regelmatige rapportages en presentaties: het is allemaal even noodzakelijk om het project tot een succes te maken. Voeg daarbij de kennis van het vakgebied, opgedaan in de loop van bijna vijfentwintig jaar, in projecten bij ministeries, ZBO’s, gemeenten en bedrijven.

Projectmanagement of testcoördinatie voor de implementatie van uw documentmanagement systeem, recordmanagement applicatie of Sharepoint omgeving: ik begeleid uw implementatie, functionele test en gebruikers acceptatietest gestructureerd, efficiënt en met oog voor de vereiste archiveringskwaliteit.

Ik ben onder andere bekend met: PRINCE2, TMap, NEN/ISO 15489-1 Informatie en documentatie – Informatie- en Archiefmanagement en NEN 2082 : Eisen voor functionaliteit van informatie- en archiefmanagement in programmatuur.